USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Наступного тижня Замкову у Луцьку остаточно звільнять від підприємців, – стверджують в мерії

30 Червня 2009 10:09
Від сьогодні Замкову відпрацьовуватиме санстанція, оскільки там панує антисанітарія. А на четвер запланований круглий стіл за участю контролюючих органів. Наступного ж тижня вулицю планують звільнити від підприємців. Про це під час апаратної наради сказав начальник департаменту підприємництва мерії Олександр Козлюк, – інформує 30 червня репортер «Волинських Новин».
 
Пан Козлюк розповів про роботи, які наразі ведуться. За його словами, від сьогодні Замкову відпрацьовуватиме санстанція, а у четвер відбудеться круглий стіл за участю контролюючих органів. «Наразі йде відпрацювання управління внутрішніх справ та паспортної служби, бо виявляють іноземних громадян», – сказав Олександр Козлюк.
 
«Я думаю, що на наступний тиждень буде звільнена вулиця Замкова», – висловився він. Також начальник департаменту підприємництва наголосив на потребі «підключення» до справи департаменту інформаційної політики Луцької міської ради. Його думку підтримав і заступник Луцького міського голови Микола Іванюк, який сьогодні проводив апаратну нараду.
 
«Інформаційно треба більше проводити роз’яснювальну роботу, аби переконати тих людей, які торгують, що є інші місця», – сказав пан Іванюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВІнстон Показати IP 30 Червня 2009 10:43
Мерію спалять базарники! Точно спалять! Можливо з депутатами!
Анонім Показати IP 30 Червня 2009 13:04
Українці вже давно працюють на іноземних громадян, а Козлюк їх тільки почав виявляти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus