USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

НАТО готує план переходу України на озброєння Альянсу, – Столтенберг

15 Червня 2022 18:13
НАТО готує план переведення української армії з пострадянського озброєння на зброю Альянсу.

Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг на брифінгу в Брюсселі перед початком засідання міністрів оборони країн-членів Альянсу і напередодні зустрічі у форматі «Рамштайн-3», повідомляє ТСН.

Він зазначив, що партнери вже надали Україні військової техніки на мільярди доларів, і додав, що сподівається на те, що міністри оборони країн НАТО оголосять про надання нашій державі нової військової допомоги.

«Очікую, що на саміті союзники НАТО узгодять комплексний пакет допомоги для України, щоб допомогти їй на довгострокову перспективу з метою переходу від озброєння радянської епохи до сучасного озброєння НАТО, а також покращити сумісність з НАТО», – сказав генсек Альянсу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus