USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Нацменшини Волині хочуть створити свій веб-сайт

5 Травня 2014 17:54
Ідею створення єдиного веб-сайту для всіх національно-культурних товариств Волині пролунала під час круглого столу за участі представників національних меншин Волині.

Про це йшлося під час засідання круглого столу за участю представників національно-культурних товариств Волині на тему «Наш спільний дім - Україна», що відбувся 5 травня у Луцьку.

Так, стало відомо, що представники товариства чехів «Матіце Волинська» планували створити веб-сайт чеського товариства, проте згодом виникла ідея створення єдиного сайту для всіх нацменшин, у якому кожна з них матиме власну сторінку, де розміщуватиме інформацію про свої заходи. Таку ідею визнали непоганою, адже не кожен читає газети та слухає радіо, а інтернет-видання є найдоступнішими серед ЗМІ.

Перший заступник голови облради Олександр Пирожик підтримав ідею створення сайту, проте зазначив, що краще, щоб його створювала не влада.

«Давайте, щоб не влада створювала для вас сайт, бо він буде не такий, як ви хочете. Ми можемо надати технічну та методичну допомогу, але ви самі покажіть, що ви хочете. Насправді, це не дороговартісно», - зазначив Олександр Пирожик.

До того ж, з його слів, зараз дуже прогресують соцмережі, тож він закликав кожне національне товариство розпочати зі створення власних сторінок у мережі facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ідея Показати IP 5 Травня 2014 18:19
я вже бачу назву циганського сайту: www.konej.net
Esteban Показати IP 5 Травня 2014 21:36
Іспаномовний клуб "Есперанса" - ЗА!!!
my_gift Показати IP 5 Травня 2014 22:04
Щось не дуже віриться, що російськомовна меншина погодиться бути частиною сайту...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus