USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Науковець Волині «розклав по поличках» місцеве самоврядування

3 Грудня 2013 21:05
Про 20 років становлення і розвитку місцевого самоврядування на Волині, на сторінках власної книги розповів автор сотні наукових праць, фахівць і практик у галузі публічного управління в Україні Валентин Малиновський.

3 грудня відбулася презентація його книги - «Становлення і розвиток місцевого самоврядування у Волинській області (1990-2010 років)».

Доктор політичних наук, начальник Управління державної служби Головдержслужби України у Волинській області, професор Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Валентин Малиновський у своїй книзі висвітлив період від 1990 року – початку діяльності рад першого демократичного скликання до 2010 року – завершення діяльності рад п’ятого скликання.

Книга складається із п’яти розділів, кожен з яких відповідає конкретному скликанню представницьких органів місцевого самоврядування області.

Валентин Малиновський є відомим в Україні фахівцем і практиком у галузі публічного управління, зокрема, є одним з фундаторів нової науки – державного управління. Його навчальний посібник «Державне управління» був одним з перших вітчизняних навчальних видань у цій науковій сфері, а «Словник термінів і понять з державного управління» 2005 року – найповніший на той час в Україні.

Загалом він є автором 155 наукових праць, найважливішими серед яких є монографії: «Державне управління», «Державна служба: теорія і практика», «Словник термінів і понять з державного управління», «Територіальна організація влади України: концептуальні засади трансформації».

Книга вийшла у Луцькому видавництві «Ініціал» загальним тиражем 1000 примірників та буде безкоштовно розповсюджена у найбільших бібліотеках області. Її також можна буде придбати у вільному продажі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Олег Показати IP 3 Грудня 2013 22:08
Привіт від земляків із Рожища! Вітаємо Малиновського! Наш він!
В.Малиновський до Олег Показати IP 4 Грудня 2013 09:43
Дякую моїм рожищанам! Я завжди з вами! Там справді неточність, я автор 8 індивідуальних монографій і 7 колективних.
Знаючий Показати IP 4 Грудня 2013 09:19
Автор сотні монографій? Автор матеріалу перестарався :) Виправте у першому абзаці на "наукових праць"
Я Показати IP 25 Березня 2014 10:22
Щоб ти скис, сам Малиновський і його дебільні праці....Сам у теплому кабінеті штани протирає, на стройку іти не хоче, а чи подумав про те скільки людей без роботи оставить, які біржу праці поповнять, і що їм і їхнім дітям - з голоду подихати? Йолопе, запропонуй людям варіанти роботу знайти які будуть звільнені після твоєї реформи. Держава не бідна, бюджетників тільки видно, а ти олігархів зачепи....Юля обіцяла що багатий поділиться з бідним, як не ділиться, то хоч фабрику яку збудуй, то піду туда на роботу, а не сидиш і розмишляєш про польський варіант реформи - гміни, гамніни... 1 сільрада на 10 сіл! Придурки, ми ж не в Польщі, де в кожному дворі машина. Поїдь Малиновський на Полісся, своїм джипом по тих дорогах поїздь а краще там хату купи і поживи....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus