USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Науковець з Херсонщини захистив докторську дисертацію у Луцьку

13 Жовтня 2023 22:26
На засіданні спеціалізованої вченої ради Д32.051.04 Волинського національного університету імені Лесі Українки відбувся захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора наук з фізичного виховання та спорту за спеціальністю 24.00.02 «Фізична культура, фізичне виховання різних груп населення» декана факультету фізичного виховання та спорту Херсонського державного університету Івана Глухова.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики вишу.

Тема докторської роботи – «Теоретико-методичні основи програмування занять з плавання студентів закладів вищої освіти у процесі фізичного виховання».
На засіданні були присутні десять членів спеціалізованої вченої ради, двоє науковців працювали в режимі онлайн. Очолював засідання ректор Анатолій Цьось.

На підставі результатів відкритого голосування спеціалізована вчена рада Волинського національного університету імені Лесі Українки присудила Іванові Глухову ступінь доктора наук з фізичного виховання та спорту за спеціальністю 24.00.02 «Фізична культура, фізичне виховання різних груп населення».
У вітальному слові ректор Анатолій Цьось побажав Іванові Геннадійовичу оптимізму, удачі, успіху та найшвидшого повернення з Івано-Франківська, де він тимчасово проживає, до свого рідного Херсона, щоб максимально реалізувати свій науковий потенціал для розвитку освіти і науки в регіоні й Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus