USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Науковка» в Луцьку може розжитися підйомником для інвалідів

14 Травня 2010 08:07
Директор Волинської універсальної обласної наукової бібліотеки Людмила Стасюк планує звернутися до Волинської обласної ради, щоб та виділила кошти для придбання підйомника для інвалідів-візочників.

Стасюк розповіла, що бібліотека була споруджена у 1978 році і в її архітектурному вирішенні не було передбачено пандусу для інвалідів. «Потрібно забезпечити людям із обмеженими можливостями рівний доступ до книг.», - сказала Людмила Стасюк.

За словами директора читальні, при вході до бібліотеки - дуже круті сходи. Саме там треба влаштувати підйомник для інвалідів-візочників. І обслуговувати людей із обмеженнями можливостями на першому поверсі бібліотеки.

За словами керівника читальні, два роки тому схожий підйомник вартував 60 тисяч гривень.

Людмила Стасюк каже, що, можливо, частину грошей на майбутній підйомник вдасться отримати через міжнародні проекти.

Окрім відсутності пандуса проблем у книгозбірні вистачає. Приміром, халепа у бібліотеці і з освітленням, - воно застаріле і часто виходить із ладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus