USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Навального висунули на посаду президента Росії

24 Грудня 2017 19:42
У Москві 24 грудня відбулися збори ініціативної групи з висунення кандидатом на посаду президента Росії Олексія Навального. За висунення Навального проголосували 746 людей, таких, які голосували проти чи утрималися, не було.

Про це інформує Радіо Свобода.

За російським виборчим законодавством, кандидата, який балотується на посаду президента як самовисуванець, має висунути група виборців чисельністю не менше 500 осіб.

На 24 грудня заплановано збори ініціативних груп з висунення Навального в 20 містах Росії. У Владивостоку, Новосибірську і Красноярську на таких зборах уже висунули кандидатуру Навального. У кожному з цих міст на збори прийшли більше 500 людей.

ЦВК Росії неодноразово попереджав, що Олексій Навальний не буде зареєстрований як кандидат через судимість. Політик вважає, що заборона суперечить Конституції.

Як відомо, вибори президента Росії призначені на 18 березня 2018 року - річницю анексії Криму Росією.

На з'їзді "Єдиної Росії", який відбувся 23 грудня, підтримали рішення чинного президента РФ Володимира Путіна про самовисування на виборах у 2018 році, передає Кореспондент.

Комуністична партія Росії на з'їзді 23 грудня офіційно висунула кандидатом у президенти директора підмосковного радгоспу імені Леніна Павла Грудініна. Багаторічний учасник у президентських перегонах Геннадій Зюганов балотуватися відмовився.

Також 23 грудня передвиборний другий з'їзд "Громадянської ініціативи" висунув кандидатом на посаду президента РФ Ксенію Собчак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus