USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Навальний має намір йти на вибори президента РФ

13 Грудня 2016 18:36
Навальний оголосив про участь у виборах президента в 2018 році, інформує Страна.

Засновник Фонду боротьби з корупцією, опозиціонер Олексій Навальний оголосив про намір стати кандидатом на пост президента Росії в 2018 році. Про це повідомляється на офіційному каналі Навального в YouTube.

"Я довго розмірковував, чи повинен я взяти участь у виборах. І думки мої були навіть не про те, як складно в сучасній Росії вести кампанію проти чинної влади, я думав швидше про те, чи буде це корисно для всіх. Чи буде це добре для країни, суспільства, держави, для кожної конкретної людини, включаючи тих, хто не поділяє мої ідеї ", - зазначив він у відеозверненні.

До слова, опозиційний політик Олексій Навальний свого часу заявляв, що «Путін боїться зради власних еліт. Каже, щоб цього уникнути, потрібно робити те, що робили авторитарні режими за всю історію людства. А саме: тероризувати власне оточення».



Навальний підкреслив, що справжні вибори - це не тільки перемога однієї людини, це зіткнення ідей і конкуренція програм.

Опозиційний Путіну політик підкреслив, що уряд, який перебуває при владі 17 років, деградує.

Також Навальний повідомив про своє рішення в листі тим, хто жертвував кошти ФБК.

Окрім того, взяти участь у президентській кампанії 2018 року опозиціонер поки не може, оскільки суд не припинив проти нього справу за "Кировлес".

Раніше суд, згідно з рішенням ЄСПЛ, відправив кримінальну справу проти Навального на перегляд. Сам опозиціонер тоді заявив, що таким чином суд "фактично відмовився виконувати рішення ЄСПЛ". Крім того, Навальний додав, що на його думку влада навмисне ініціює нові судові процеси, щоб не допустити його до президентських виборів.

У відповідь на це представник Кремля Дмитро Пєсков заявив, що Навальний і так брати участь у виборах не може.

Як повідомляла "Страна", російського опозиціонера Навального назвали знаряддям міжусобної війни в Кремлі. Нагадаємо, що Фонд боротьби з корупцією російського опозиціонера Олексія Навального повідомив, що виявив дачу прем'єр-міністра Дмитра Медведєва вартістю близько 30 млрд рублів.

Дружина Ігоря Шувалова Ольга пригрозила російському опозиціонера Навальному, засновнику Фонду боротьби з корупцією, судом через опубліковане розслідування.

У даних, які опублікував Навальний, сім'ю Шувалових звинувачують у володінні незадекларованим приватним літаком. Також повідомляється, що Шувалова фактично підтвердила публічно факт володіння літаком і його використання для польотів на виставки собак, яких розводить Ольга Шувалова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus