USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Навели порчу»: у Луцьку в жінки шахрайка виманила 250 тисяч

24 Березня 2020 22:53
В обласному центрі Волині шахрайка ромської національності виманила у жінки коштів та цінностей на 250 тисяч гривень, повідомивши, що на неї навели порчу.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що 28 листопада 2016 року жінка ромської національності, перебуваючи поблизу головного корпусу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, повідомила потерплій неправдиві відомості про те, що на її сім'ю наведено порчу. Вона запевнила потерпілу про майбутні проблеми у сім'ї та викликала у неї впевненість в тому, що проведенням певного обряду вона зможе цьому запобігти. Для цього їй потрібно було надати певну суму грошових коштів та дорогоцінностей, які вона поверне після проведення обряду.

В подальшому, перебуваючи в квартирі, шахрайка отримала від потерпілої іноземну валюту та ювелірні вироби на загальну суму 253 тисячі 870 гривень, які потім використала на власний розсуд. Відзначимо, що кошти та «ювелірка» належали матері обманутої.

Допитана у судовому засіданні обвинувачена повністю визнала свою вину. Вона щиро розкаялась у вчиненому, просила суворо не карати та вибачалась перед потерпілою. Цивільний позов визнала у повному обсязі, зазначаючи про бажання відшкодувати завдану шкоду в добровільному порядку.

Відтак, суд призначив їй покарання у виді чотирьох років дев’яти місяців позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Березня 2020 23:15
Ну так порча була в грошах, вона іі спасла!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus