USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Навіки 21-річний: у Ківерцях попрощалися з Героєм Олександром Радчуком

4 Квітня 2023 18:53
4 квітня жителі Ківерців знову схиляли у скорботі голови – в останню дорогу провели солдата Олександра Радчука, якому тепер назавжди 21 рік.

Про це повідомили в Ківерцівській міській раді.

Військовослужбовець 110-ї ОМБр у складі ЗСУ мужньо захищав рідну землю, відстоюючи незалежність України, та героїчно загинув 31 березня 2023 року внаслідок штурмових дій противника під Авдіївкою Донецької області.

В Олександра залишилися мати, батько та двоє рідних братів, які також воюють за Україну.
Чин похорону відбувся у місцевому храмі св. Ольги. Попрощатися з Героєм прийшли рідні, друзі, побратими, сусіди та представники місцевої влади.
Після відспівування у храмі траурний кортеж, який рухався містом, мешканці зустрічали навколішки живим коридором шани.

Поховали Олександра Радчука з усіма військовими почестями на Алеї Слави міського кладовища.
«Висловлюємо щирі співчуття від імені усієї громади родині Героя, який помер на війні. Ми ніколи не пробачимо ворогу кровопролиття та усі ті біди, які він приніс на нашу землю. Надіємось лише на те, що скоро цю нечисть буде вигнано з території нашої держави і ми будемо розвивати незалежну і вільну Україну. І наш обов’язок – пам’ятати тих, хто віддав життя заради цієї високої мети. Вічна пам’ять Герою!» – йдеться в дописі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя. Вічна пам’ять, честь і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus