USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Навіки 33: в останню путь провели волинського захисника Дмитра Парфелюка

21 Листопада 2023 10:54
19 листопада у храмі Покрови Пресвятої Богородиці с. Нуйно було відслужено чин відспівування та поховання загиблого захисника України Парфелюка Дмитра Федоровича.

Про це повідомили у храмі Благовіщення Пресвятої Богородиці села Раків Ліс Камінь-Каширського деканату Волинської єпархії ПЦУ.

Житель села Нуйно Дмитро Парфелюк 1990 року народження загинув під час виконання бойового завдання у населеному пункті Першотравневе Харківської області.

Бійця поховали на кладовищі у рідному селі.

"Воїн мужньо боровся за істинну незалежність нашої неньки України, за її свободу, життя та територіальну цілісність. Дуже сумно, коли гинуть українці, особливо з нашого Камінь-Каширського району. Ми будемо пам'ятати кожного Українського Героя, який здобував перемогу, проганяв російського агресора геть з нашої держави і поклав життя заради кожного українця. Багато наших полеглих захисників не дочекалися майбутнього миру та перемоги. Молимось за упокій його душі. Щирі співчуття рідним, близьким і друзям! Царство Небесне загиблому! Вічний спокій!" – йдеться в повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним Захисника. Вічна шана, честь і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus