USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Навіки 44-річний: на Волині попрощалися з Героєм Валентином Луцем

23 Травня 2023 16:12
У селі Квітневому Доросинівської громади в останню путь провели Захисника України Валентина Луця. Герой загинув 16 травня внаслідок вибухової травми, яку він отримав біля населеного пункту Стельмахівка Луганської області.

Про це пише газета «Наш край».

«Невимовно тяжко і боляче писати такі рядки, усвідомлюючи, що ще один чоловік вже ніколи не повернеться до рідного дому, не обніме й не пригорне до серця маму та братів, не підтримуватиме свою одинадцятирічну донечку. І відтепер тільки знімки допоможуть зберегти у пам’яті світлий образ, його щиру й відкриту усмішку, його козацький оселедець, за яким упізнавали Валентина в усіх сусідніх селах... Вічна пам'ять! Герої не вмирають!» – йдеться у дописі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять, честь і шана Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus