USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.85

Навіки у пам’яті цілих поколінь: померла вчителька молодших класів луцької гімназії

20 Квітня 2022 21:06
19 квітня відійшла у засвіти Луцюк Лідія Йосипівна – вчителька молодших класів Луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького.

Про це повідомили у Facebook-спільноті освітнього закладу.

"Відповідальна, справедлива, вимоглива й водночас добра, вона назавжди залишиться у пам'яті і серцях усіх, хто її знав. Навчала не лише писати, читати, рахувати, а й навчала любові до рідної землі, уміння співпереживати, турбуватися про ближніх. Скільки терпіння вклала у своїх маленьких учнів, кожному допомагала, давала крила, її наполегливість завжди надихала.

Справжній професіонал і неймовірна Людина!

Нехай добрий, світлий спомин про життєрадісну жінку, талановиту вчительку, надійного наставника залишиться в пам’яті рідних, колег, учнів, усіх, хто знав її, любив та шанував Лідію Йосипівну. Нехай її душа знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!

Вічна пам’ять Лідії Йосипівні Луцюк!" – йдеться в повідомленні.
Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним та близьким.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus