USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Навіщо потрібна підставка для ноутбука та як обрати найкращу*

27 Жовтня 2023 09:03
Працюючи на лептопі за столом, ти дивишся вниз на екран. Доводиться нахиляти голову, що навантажує шию та спину. Як результат – виникає дискомфорт, біль, підвищена втомлюваність.

Запобігти цьому допоможе підставка для ноутбука. Вона підніме лептоп на рівень очей, допомагаючи тобі підтримувати правильне положення та позбутися негативних наслідків від довгого сидіння у незручній позі.

Чому важливо використовувати підставку під ноутбук?

Встановлення підставки для ноутбука на стіл позитивно вплине на ергономіку твого робочого місця. Вона допоможе тобі:

Зберегти правильну поставу. Піднявши екран на правильну висоту, тобі більше не потрібно буде нахиляти шию вперед та сутулитися.

Уникнути виникнення дискомфорту в тілі. Коли ти сидиш зручно, твої м’язи не перенапружуються. Це попереджає появу болю в шиї, спині та плечах.

Звільнити простір. Оскільки підставка підніме твій ноутбук над поверхнею столу, ти отримаєш більше місця для зберігання речей.

Підтримувати високу концентрацію. Працюючи в ергономічному просторі, тобі буде легше зосереджуватися на роботі.

Переставши відволікатися на дискомфорт в шиї та спині, ти зможеш довше сидіти за столом, не відчуваючи втоми. Це значно підвищить твою продуктивність.

Що важливо враховувати при виборі настільної підставки для ноутбука

Найперше, цей аксесуар повинен подобатися тобі візуально та гармонійно вписуватися в інтер’єр. Робоче місце має бути не тільки зручним, а й стильним, щоб в ньому подобалося перебувати. Тому зовнішній вигляд вкрай важливий. Крім нього, при виборі підставки звертай увагу на такі характеристики:

1. Розмір. Найбільш розповсюджені моделі призначені для лептопів від 13 до 17 дюймів. Якщо твій девайс більший, перед покупкою підставки під ноутбук на стіл обов’язково перевір її розмір.

2. Матеріал. Від того, які складові використані при створенні підставки, залежить її міцність та термін служби. Віддавай перевагу моделям, виготовленим з деревини або металу.

3. Стійкість. Щоб підставка стояла непорушно, надійно утримуючи ноутбук, у неї має бути антиковзке покриття. Гарний варіант, коли знизу є підкладка, яка запобігає ковзанню девайсу по столу.

Вироби з якісних матеріалів зазвичай розраховані витримувати ноутбуки будь-якої ваги. Наприклад, підставки під ноутбуки, такі, як на цьому сайті, витримують навантаження до 10 кг, натомість вага лептопів рідко перевищує 3 кг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus