USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Навіщо регіонали хочуть зіпсувати дружбу Порошенка з Кернесом та Коломойським

12 Червня 2014 07:00
Лист регіоналів Харківщини, у якому вони вимагають призначити Кернеса губернатором, тільки псує фон для і без того сумнівної домовленості Президента, Коломойського та Геннадія Адольфовича. Про це пише «Еспресо.TV».

Сьогодні інформпростором почала ширитися чутка про те, що Порошенко може призначити новим губернатором Харківщини Геннадія Кернеса. Певне підтвердження цьому знайшлося там, де якраз про такі плани мали би мовчати. Мова йде про звернення регіоналів Харківщини, депутатів облради, які вимагають у Порошенка призначити Кернеса губернатором, наголошуючи на його заслугах, як в часи Януковича до Майдану, так вже і після Майдану. Мовляв, Харків останні роки динамічно розвивався, Кернесу довіряють, останні місяці він боровся з "зовнішніми і внутрішніми найманцями", які намагалися розхитати ситуацію на Харківщині.

Про його "заслуги" під час Майдану - відносини з "Оплотом" Жиліна, викрадення, побиття та замахи на активістів Майдану в Харкові, спалення їх машин - депутати облради згадувати не стали. А дарма. Одні відносини з бандою Джонсона чого варті. Не стали вони згадувати про роль в стабілізації на Харківщині і керівника МВС Авакова, і його креатури губернатора Балути.

Зрештою, жити по-новому, то жити по-новому - безперечно, Кернес під благотворним впливом свого старшего товарища Коломойського, який його постійно тролив під час Майдану, виправився - і, коли запахло смаженим, забув як ходити на сесії в футболках "Беркуту" і перейшов на бік "світла". За що, за однією з версій, і постраждав - замах на нього могли вчинити проросійські сили, які він зрадив.

Власне, якщо Порошенко справді хоче призначити Кернеса губернатором, про що міг домовитися Коломойський, то, обгрунтовуючи це призначення, мав би напирати на цей замах. Крім того, за Кернеса міг би публічно поручитися Коломойський, якому зараз довіряють. І тоді б неприємне враження від цього кадрового рішення було б менше. Але звернення регіоналів тільки посилює той негатив, який тягнеться за Кернесом.

Кому це тоді вигідно? Наскільки б не був негативним персонажем Кернес, але виглядає так, що за ниточки харківських регіоналів потягнули з Росії. Можливо навіть через колишнього партнера Кернеса Добкіна. І таким чином, підставили Кернеса, Коломойського і Порошенка, який і без того не надто добре виглядатиме у випадку призначення Кернеса. Адже, громадськість можливо і готова пробачити Геннадію Адольфовичу старі гріхи, терпіти його в кріслі мера, але, навряд чи, готова сприйняти його підвищення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатолій Показати IP 12 Червня 2014 07:30
А що між олігархами буває дружба? Не знав, не знав.
отак Показати IP 12 Червня 2014 08:20
http://ru.tsn.ua/ukrayina/na-volyni-pustuet-mnogo-domov-v-selah-a-beglecy-iz-donbassa-hotyat-zhit-tolko-v-gorodah-370863.html

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus