USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

«Навіть у Чечні такого не було»: окупанти, які планували парад у Миколаєві, страждають від обмороження

22 Березня 2022 17:17
Російським окупантам під Миколаєвом страшніше, ніж у Чечні. Путінська армія під командуванням генерала Якова Рязанцева, яка дислокується на Миколаївщині, зазнає поразки і перебуває в облозі.

Про це свідчать розмови окупантів, перехоплені Службою безпеки України.

Загарбники згадують: на четвертий день війни генерал пообіцяв їм, що «спецоперація» завершиться за лічені години, однак затягнулася на тижні.

Самі окупанти їхали в Україну, щоб переможно пройти містами як на параді. Але зараз їх взяли в кільце, тому нинішнє завдання йти на Миколаїв вважають нереальним.

Жаліються, що не мають бронежилетів, наметів, буржуйок, живуть в окопах, які вирили самі. У 50% особового складу – обмороження ніг, але у госпіталі їх лікувати не збираються, адже навіть 200-х не вивозять.

«Наша колона залишилася, а інша поїхала. Її роз*ерачили… Я підходив до медиків щодо обмороження. Вони кажуть: у нас тільки бинти для 300-х… Тут навіть 200-х нормально відправити не могли, вони з нами п’ять днів каталися…

Ми приїхали, а тут – мороз. У нас – чотири намети, немає жодної буржуйки. Намети – не для нас. Ми вирили окопи, живемо в окопах під Миколаєвом», – розповідає один із окупантів.

Його співрозмовник додає: навіть у Чечні такого свого часу не було.
Читати ще: «Ніхто більше не буде помирати»: через величезні втрати бригади ворога відходять у тил

Нагадаємо, за даними Генерального штабу ЗСУ, російські військові відмовляються воювати в Україні.

Як ми писали, від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну наші військові знищили майже 15 тисяч рашистських окупантів. Країна-агресорка постійно намагалася приховати втрати своєї живої сили, однак «Комсомольская правда» опублікувала матеріал, де послалася на підрахунки власних втрат Міноборони Росії – убитими і пораненими у кількості 26 014 військових.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus