USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.72 9.88

Убитими і пораненими: Росія визнала втрату у війні понад 26 тисяч своїх військових

21 Березня 2022 23:32
З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну наші військові знищили майже 15 тисяч рашистських окупантів. Країна-агресорка постійно намагалась приховати втрати своєї живої сили, однак від правди, схоже, таки не вдасться втекти.

Надвечір 21 березня прокремлівське російське видання «Комсомольская правда» опублікувало матеріал, де послалось на підрахунки власних втрат Міноборони Росії – убитими і пораненими у кількості 26 014 військових. Скріншоти матеріалу опублікував ексміністр інфраструктури України Володимир Омелян на своїй сторінці у Фейсбуці, передає 24 канал.
У перші дні повномасштабної війни Міноборони Росії брехало, що жодних втрат живої сили у них немає. За підсумками першого тижня Кремль ледве вичавив з себе цифру у 500 загиблих.

Речник Міноборони Росії, у відповідь на правдиві дані Генштабу України, роздратовано заперечував інформацію українських офіційних каналів і розповідав, що Україна маніпулює цифрами.

Втім, ввечері 21 березня «Комсомольська правда», посилаючись на дані Міноборони Росії, написала, що російські збройні сили втратили у війні проти України:

мертвими – 9 861 військовослужбовець;

пораненими – 16 153.

Звісно, це й досі значно менше, ніж офіційно заявляють у Генштабі України. Утім і такі цифри – це шок навіть для родин орків. Очевидно, Кремль уже не здатний повністю заперечувати правду, коли щодоби на Росію повертаються тисячі 200-х і 300-х окупантів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus