USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Навколо Любомля дозволили зібрати 43 тонни ягід

23 Червня 2010 16:57
У Любомльській райдержадміністрації на засіданні комісії з контролю за заготівлею природних рослинних ресурсів місцевого значення визначилися з лімітами на збору ягід і грибів на території району.

Про це повідомила прес-служба Любомльської райдержадміністрації.

Комісія задовольнила потреби підприємницьких структур згідно з поданими заявками. Загальний обсяг продукції, який погодила комісія, сягає 43 тонн ягід.

Водночас, до відома лісокористувачів було доведено, що дозволи видаватимуться за умови проведення оплати за користування природними ресурсами та після пред‘явлення гарантій зі сплати податку на доходи фізичних осіб.

Окрім того, бюджети рад поповняться і за рахунок сплати за розміщення заготівельних пунктів.

«Але найперше, що мають зробити підприємці— негайно подати до райдержадміністрації перелік пунктів, де здійснюватиметься заготівля ягід, із зазначенням прізвищ та координат осіб, які її здійснюватимуть», - зазначають у прес-службі районної адміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus