USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Найактивніше на Волині сприяють зайнятості в Іваничах

23 Жовтня 2008 10:43
Виїзне засідання обласного координаційного комітету сприяння зайнятості населення під головуванням директора обласного центру зайнятості Раїси Кучмук відбулося в Іваничах, – повідомляють 23 жовтня «Волинські Новини».
Як інформує Волинський обласний регіональний центр зайнятості, саме тут найбільш активно працює районний координаційний комітет. Начальник відділу організації сприяння працевлаштуванню обласного центру зайнятості Світлана Корецька доповіла про стан і проблеми організації тимчасових оплачуваних громадських робіт.
Ярослав Гиць як заступник голови Іваничівського районного координаційного комітету (він же – заступник голови райдержадміністрації) поділився досвідом роботи, надто у питаннях легалізації тіньової зайнятості.
Комітет вирішив рекомендувати до розгляду на нараді у голови облдержадміністрації питання організації в області оплачуваних громадських робіт, а райдержадміністраціям переглянути та доповнити перелік об’єктів для оплачуваних громадських робіт суспільно корисної спрямованості.
Обласному ж координаційному комітету слід запровадити в роботу кожного міського, міськрайонного та районного комітету досвід роботи іваничівців.
Довідково:
Робота комітету, до складу якого входять 11 авторитетних у районі керівників, має системний характер, засідання проводяться 2 рази в місяць, щомісячно проводяться рейди по легалізації робочих місць (проведено 62 виїзди у сільські ради та на підприємства, легалізовано 123 робочих місця). В роботі комітету постійно беруть участь голова райдержадміністрації Віктор Березюк та голова районної ради Людмила Лазаренко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus