USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Найбільша партія за всю історію: у Бельгії знайшли кокаїн на €1 млрд

6 Листопада 2020 17:33
Бельгійська поліція вилучила 11,5 тонни кокаїну в порту Антверпен.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на видання Brussels Times.

Наркотики були замасковані під металобрухт і поміщені у сталевий контейнер, який, своєю чергою, був упакований у морській контейнер і завантажений на трансатлантичне судно Santa Bettina.

Це найбільша партія наркотиків, яку коли-небудь знаходила поліція у всьому світі, її ринкова вартість перевищує €900 млн.

За даними поліції, вилучена партія кокаїну була доставлена через океан з Гаяни для угруповання, очолюваного 77-річним ексначальником відділу поліції по боротьбі з наркотиками.

У рамках операції були затримані 20 осіб, серед них - троє поліцейських, працівник адміністрації порту та адвокат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юрій Показати IP 26 Грудня 2020 14:24
Ну якщо глянути на людську рассу зі сторони, то це повні довбні, одні смердюки використовують тисячі гектарів землі ( для того щоб виростити наркотики (замість того щоб вирощувати там їжу, при тому що нам постійно говорять що мільйони людей по усьому світу голодають), другі у*бааани потім цей продукт праці знищують, замість того щоб якось з користью його використати ( наприклад зробити на основі цих наркотиків обезболюючі препарати, для тих кому це життево необхідно). От так вони і жили барани, доїли що мали і....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus