USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Найблагополучніший на заході Україні початок опалення – у Луцьку

27 Жовтня 2008 15:05
Початок сезону опалення у Луцьку виявився найблагополучнішим серед західноукраїнських обласних центрів, – повідомили 27 жовтня у Департаменті інформаційної політики Луцької міської ради.
 
За інформацією департаменту економіки Луцької міської ради, станом на 27 жовтня у Рівному, Івано-Франківську і Тернополі комунальними котельнями почали опалюватися тільки дошкільні навчальні заклади та лікарні, у Хмельницькому – школи та дошкільні навчальні заклади, у Житомирі – всі будівлі соціальної сфери і частина житлового фонду (300 будинків), у Вінниці – 80% від усіх об’єктів. Станом на 27 жовтня не включене тепло й у Львові, де комунальники заборгувати ДК «Газ України» понад 23 мільйони гривень.
 
Натомість, як повідомив директор ДКП «Луцьктепло» Рустам Дячук, у Луцьку опалюються всі без винятку об’єкти соціально-побутової сфери та житлові будинки міста. Локальні проблеми з постачанням теплоносія, що виникають у окремих під’їздах будинків, спеціалісти «Луцьктепла» намагаються усувати оперативно, діючи спільно з працівниками житлово-комунальних підприємств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus