USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Найгірше на сесії ходять волинські нардепи від БЮТ

26 Серпня 2008 15:06

Найбільше сесій Верховної Ради пропустили бютівські нардепи від Волині – Євген Кирильчук і Сергій Шевчук (по 17), а також Віктор Олійник (16). Про це 26 серпня повідомляють «Волинські Новини».
Як свідчать результати моніторингу, проведеного Волинським відділенням КВУ, найдисциплінованішими є депутати від НУНС (Володимир Карпук, Микола Мартиненко)  та КПУ (Адам Мартинюк). Беззаперечним лідером виступів з місця можна вважати представника Компартії Адама Мартинюка (86). Значно менше виступів у представника БЮТ – Сергія Шевчука (31) та Народної партії Катерини Ващук (29). Проте у Катерини Тимофіївни найбільша кількість виступів з трибуни – сім, – інформує голова ВВ КВУ Юрій Кресак.
Натомість найактивніше використовували можливість впливати на політико-правову ситуацію в державі через депутатські запити представник БЮТ Віктор Олійник та НСНУ Володимир Карпук.
Інформація про подання депутатських запитів від інших шести народних обранців від Волині на сайті ВР відсутня.
Найбільшу кількість поданих законопроектів зареєстровано від народниці Катерини Ващук (33), нашоукраїнця Миколи Мартиненка (15) та бютівця Євгена Кирильчука (11).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Будівничий Показати IP 26 Серпня 2008 15:10
Кирильчук і Олійник - то ганьба Волині. Першому давно пора на пенсію - досить Брєжнєва мавпувати. А Олійник... в нього ж рот навіть відкритий завжди, який з нього нардеп
Анонім Показати IP 26 Серпня 2008 15:25
Будівничому. Верховна Рада - це не подіум, куди проводять відбір за віком, вагою, зовнішністю та вмінням дефілювати. А недооцінювати Кирильчука не потрібно. Він і у свій поважний вік залізною рукою тримає Волинський БЮТ.
Петрович Показати IP 26 Серпня 2008 15:27
Но, но! Кирильчук то ум чєсть і совєсть нашого краю. У ВР.
Будівничий Показати IP 26 Серпня 2008 15:43
А я і не дооцінюю. Я ж кажу - Брєжнєв
АнтиАнонім Показати IP 26 Серпня 2008 17:19
Доки волинськім Бютом керує Кирильчук (волинській Брєжнєв), партії-конкуренти можуть почуватися спокійно. В партії - засилля грошових мішків і воротил, на перший план висуваються пристосуванці і ті, хто найбільше вгодив Дідові-Кирильчуку. Також одним з критеріїв у кадровій політиці Брєжнєва-Кирильчука є нікчемність висуваних ним на посади людей (наприклад Олійник, пустовіт) - щоби навіть віддалено не змогли скласти дідові жодної інтелектуальної чи організаційної конкуренції
Re:Аноніму Показати IP 26 Серпня 2008 17:57
Вся залізна рука Кирильчука - це колишній авторитарний закон про імперативний мандат та "карманне" обласне бютівське ПОЛІТбюро, яке виконає будь-які вказівки свого впадаючого в старечий маразм і підозрілість вождя...
Анонім Показати IP 26 Серпня 2008 18:21
"Доки волинськім Бютом керує Кирильчук (волинській Брєжнєв), партії-конкуренти можуть почуватися спокійно" - заради кнкурентів БЮТ і старається, спіть спокійно дорогі конкуренти!
Петрович1 Показати IP 26 Серпня 2008 18:44
Що за хамське відношення до Віктора Олійника та Григорія Пустовіта? Я знаю їх як порядних, освідчених, вихованих та відданих справі людей. За таке можна і в писок дати!
Анонім Показати IP 26 Серпня 2008 23:42
Як на мене, Олійик всегда откритий человек
Анонім Показати IP 27 Серпня 2008 09:57
Чим Олійник гірший за Карпука? Він зараз досить толково виступає, дуже сильно прибавив як оратор. Які до нього можуть бути претензії? Штучні хіба що.
Анонім Показати IP 27 Серпня 2008 10:05
Олійник - ти ще синок, пацан, а так себе ведеш. [вирізано - політична цензура]за тебе голосувати будемо
Знайка Показати IP 27 Серпня 2008 11:48
Всі ми знаємо яким чином депутати БЮТу погтрапили до ВР і на чийому авторитеті виїхали, тому не варто дивуватися, що вони пропускають сесії, їм вони до лампочки, а от приїхати до Луцька і всім порозказувати які вони трудяги... Смішні вони!
Анонім Показати IP 27 Серпня 2008 17:00
Олійник, як і кожна людина має право на висловлення своєї позиції і на виправдання. Якби БЮТівці стільки б пропускали сесій, то закони у Верховній Раді не проходили б взагалі. Просто пан Кресак взяв інформацію не по відвідуванням засідань, а по реєстрації в певний час депутатів. В цей час дійсно депутат міг не зареєструватись, але якщо ви подивитесь по результатам голосування в цей так званий пропущений день, то побачите, що Олійник Віктор Степанович голосував за той чи інший закон.
Фома Показати IP 29 Серпня 2008 00:06
Голосувати могла картка Олійника, і без самого Олійника. А цікаво, чого це питання спонукає шанованого нардепа виправдовуватись? Виправдовуються, здебільшого, винуваті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus