USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Найголовнішими причинами успіху «Свободи» є партійна дисципліна і чітка ідеологія?

27 Червня 2008 17:13
ВО «Свобода » з кожними виборами робить крок уперед,  у той час як націонал-демократи, – навпаки, роблять кроки назад – наголосив Анатолій Вітів, заступник голови ВО «Свобода», голова Волинської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода», виступаючи 27 червня у столиці на ХІХ з’їзді партії, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами пана Вітіва, тим, що вигідно відрізняє «Свободу» від інших партій, є чітка ідеологічна основа і «послідовність у відстоюванні власної позиції у питаннях соціальної, національної справедливості та захисту інтересів українців».
Але однією з найголовніших запорук успіху ВО «Свобода» Анатолій Вітів вважає партійну дисципліну.
«Наша партія закликає до внутрішніх партійних дискусій, закликає всіх членів ВО «Свободи» до вироблення стратегії і тактики діяльності, але це відбувається лише до моменту ухвалення рішення партії з певного питання. Після цього у «Свободи» є єдина партійна позиція, котра стосується всього нашого членства.
У свою чергу, «помаранчеві» після прийняття певного рішення наввипередки біжать до камер, щоб кожен із їх табору встиг висловити свою «окрему позицію». Це, тобто відсутність єдності і внутрішньої дисципліни у їхніх лавах, створює ситуацію, котру ми зараз бачимо, наприклад  у Верховній Раді, – коли коаліція ніби є та водночас її і немає», – наголосив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus