USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Найяскравіші моменти першого дня Чемпіонату з легкої атлетики у Луцьку

17 Червня 2016 16:19
Насичена програма Чемпіонату України з легкої атлетики потішила лучан видовищними змаганнями.

Нагадаємо, у Луцьку за підтримки Федерації легкої атлетики України, Федерації легкої атлетики Волині та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» учора, 16 червня, стартував Чемпіонат України з легкої атлетики – головний національний легкоатлетичний старт сезону, який є основним етапом відбору на чемпіонат Європи (6-10 липня, Амстердам) та Олімпійські ігри (5-21 серпня, Ріо-де-Жанейро).

У перший день змагань розіграли нагороди лише у п’яти видах програми,трьом атлетам вдалося вперше виконати нормативи ЄА на чемпіонат Європи, а цілій низці спортсменів - підтвердити раніше виконані нормативи на Амстердам та Ріо.

На стадіоні вирував цілий шквал емоцій: і радість перемог, і сльози невдач. Адже до цього дня спортсмени готувалися 4 роки. Постійні тренування, задачі на межі можливого і успіхи, достойні чемпіонів – це будні наших спортсменів, які приїхали до Луцька, аби позмагатися за місце в збірній України.

Увесь спектр емоцій, який вирував на стадіоні «Авангард» у перший день змагань – у фоторепортажі Вікторії Семенюк для читачів Інформаційного агентства Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus