USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку стартував Чемпіонат України з легкої атлетики

16 Червня 2016 15:12
Усіх, хто хоче насолодитися святом спорту, чекають на стадіоні «Авангард» у Луцьку. Саме тут стане відомо, хто з українців поїде до Ріо-де Жанейро.

Розважальна програма напередодні церемонії відкриття Чемпіонату України з легкої атлетики, під час якого спортсмени виборюватимуть путівку на Олімпійські ігри, розпочалася сьогодні, 16 червня.

Нагадаємо, до Луцька приїхали майже півтисячі спортсменів з усієї України. Чотири дні, з 16 до 19 червня, на «Авангарді» легкоатлети будуть змагатися за право увійти до збірної України.



Саме у Луцьку визначать склад збірної, яка візьме участь у Чемпіонаті Європи, а в серпні захищатиме честь України на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро. Разом з тим чемпіонат буде справжнім святом і для глядачів, для яких організатори підготували велику шоу-програму, максимум візуальної інформації на трибунах, музичні виступи та розіграші призів.



Окрім трансляції на стадіоні, у прямому ефірі змагання можна побачити на телеканалах – Xsport та «Спорт-1», YouTube-каналів Федерації легкої атлетики України та Волині. Чемпіонат коментуватимуть п’ять професійних журналістів, відтак глядачі на «Авангарді» отримають повну інформацію про змагання та спортсменів.

Розважальна програма для глядачів щойно розпочалася. На сцені наразі виступає гурт «Пластилін», а на трибунах починають збиратися глядачі. Самі ж змагання розпочнуться о 17:00 годині.



ЧИТАТИ ЩЕ: ТРИ ЗАПИТАННЯ ПРО ЛЕГКОАТЛЕТИЧНЕ ГРАНД-ШОУ НА «АВАНГАРДІ»

До слова, з-поміж претендентів на участь у збірній є й волиняни, щодня хтось із них буде демонструвати всі свої вміння. Адже до цього моменту вони готувалися аж 4 роки.

Отож, усі – гайда на оновлений «Авангард». Спортивної події такого масштабу у Луцьку досі не було. Тож не пропустіть шанс стати учасником чогось більшого і значимого.

Вхід на змагання - вільний і щодня серед присутніх на стадіоні розігруватимуться цінні призи. Найголовніший приз – путівка на двох у Буковель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus