USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Найкорумпованіші структури Волині

4 Грудня 2014 10:17
Скільки корупціонерів за січень-листопад цього року виявили на Волині, а також про те, у яких саме структурах їх знайшли правоохоронці, - про це та інше у прокуратурі Волинської області повідомили наші колеги з «Громадського.Волинь».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-ХАБАРНИК 2014 РОКУ НА ВОЛИНІ

Так, упродовж 11 місяців 2014 року на Волині засудили 25 корупціонерів.

Із них 11 вчинили злочини, передбачені статтею 191 Кримінального кодексу України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

7 осіб притягнули до відповідальності за статтею 368 (Одержання хабара).

5 корупціонерів притягнули до відповідальності за статтею 364 (Зловживання владою або службовим становищем).

Також одну особу засудили за шахрайство (стаття 190). Ще один «погорів» на корупції за статтею 368-3 (Підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми).

«У цих кримінальних провадженнях судами області службові особи засуджувалися як правило до покарання у вигляді позбавлення волі на строк п’ять років із випробуванням. Також засудженим призначалися додаткові покарання у вигляді позбавлення права обіймати посади в державних органах та їх апараті, позбавлення рангів державного службовця тощо», – повідомляють в прокуратурі.

Також у прокуратуру Волинської області повідомляють про структури, у яких працювали корупціонери. Згідно з результатами 11 місяців 2014 року:

4 корупціонерів знайшли у райдержадміністраціях,

у закладах освіти – 3,

державних лісогосподарських підприємствах – 2

державній реєстраційній службі – 2.

Також по одному корупціонеру виявили на митниці, у міліції, податковій інспекції, екологічній інспекції та інших органах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Йухан Показати IP 4 Грудня 2014 10:24
Да... В якій правовій державі ми живемо. Тільки щось згідно рейтингів Україна має одне з найгірших місць за рівнем корупції.
лучанин до Йухан Показати IP 4 Грудня 2014 10:47
Проаналізуйте на які доходи так живуть суді, прокурори, митники, податківці даїшники безовці. Бувший прокурор області Гиль куча нерухомості і через день міняє джипи от такий трудяга. а діючий прокурор району Масалов -магнат. Кого ми дурим де реальні кроки влади?
віктор до лучанин Показати IP 4 Грудня 2014 10:53
масалов все нажив непосильною працею...не зазіхайтесь на святе...він ночі не досипав...обіди не доїдав...ех-що ви за люди
Вова Показати IP 4 Грудня 2014 10:37
В податковій митниці прокуратурі сбу що немає корупціонерів?Ви скажіть люди добрі як можна купляти автівки доміки дачі на державну зарплату? ! Це брехня! якби покарали хоч одного "страшно" пальці чи руку -то тоді б боялися -і вся проблема з корупцією поборолась А то беруть крадуть -а в очі сміються . А потім втікають за кордон і за гроші Україснкьих людей живуть. ПОЗОРНИКИ
Анонім до Вова Показати IP 4 Грудня 2014 10:55
Податкова,митниця,прокуратура,сбу дали хабара журналістам
пенсіонер Показати IP 4 Грудня 2014 10:42
Показники для окозамилювання. Митниця як було так і є ставки збільшились. В судах виграє той хто платить, прокуратура, міліція своїх зарплат не відробляє, а продовжує при нагоді працювати на кишеню. підіть вирішіть питання по землі, реєстрації прав і т. д. суцільні штучні перешкоди, хто платить вирішується оперативно. от такі реалії.
Майдан - 3 Показати IP 4 Грудня 2014 10:56
Найбільш корумпована - прокуратура, як структура, що "кришує" всі владні та правоохоронні органи. Згідно законодавства України вона має боротися з корупцією, їй надані всі можливості для боротьби, але прокурорчики замість цього стараються самі хапнути, де тільки зможуть і що тільки зможуть. Гнати їх в шию у першу чергу!
Mik (галицька миша) Показати IP 4 Грудня 2014 11:01
На Пiвденному Сходi гинуть українськi жовнiри та мирнi громадяни. А корупцiонери собi хапають. Хiба можна називати їх українцями?
то якого до Mik (галицька миша) Показати IP 4 Грудня 2014 13:17
То якого добровольці поїхали захищати землю проросійських граждан, а не стриляють тут династії тих, хто десятиліттями гнобить їх рідних та їх рідний край?
Зоряна Показати IP 4 Грудня 2014 11:04
Корупція в податковій митниці і у всіх органах державних як і процвітала так і процвітала. Видно іцю владу вже купили. через таких корупціонерів люди життя поклали, а вони і далі беруть і купляють міняють машинки подорожують за кордоном. А люди виживають. Майдан -кличо яценюк тягнибок і порошенко кричали -а зараз і нічого не міняється всі люди бачать це! Хоч одного пролюструвати так як потрібно? чому майно не заберуть? невже це "падарак" -як один чиновник сказав
Вчитель Показати IP 4 Грудня 2014 11:14
В освіті знайшли. А і правда, що на митниці немає? В СБУ теж і так далі? Поясніть дурному там що такі зарплати що так жирують? Люди, якщо не зміниться нічого люди не простять! і не сховаєтесь! Зараз мирні люди на Донбасі гинуть а у інших областях, зокрема і в нашій нічого до кращого не змінилось. Гірше стало -все в 5 раз дорого і все. А чиновникам все краще і краще і весело їм
Анонім Показати IP 4 Грудня 2014 11:25
митниця,прокуратура,сбу,суди,податкова,міліція і ін.органи, які видають хоч якісь папірці- корумповані повністю знизу до верху, ганьба! Країна розкрадена повністю. Якщо не посадять з десяток найвищих керовніків(н-д кучму,медведчука,ющенка+їх міністри) з конфіскацією майна - нічого не зміниш - безкарність і вседозволеність для кланів основна причина нашої бідності і безправності, революцію звели на нуль ті ж клани, всунувши своїх керувати країною.
Анонім Показати IP 4 Грудня 2014 11:26
Одно из мест в Верховной раде получит член партии Яценюка 23-летняя блондинка, которая числилась в избирательном списке партии украинского премьер-министра под 73-м порядковым номером. Девушке осталось пройти формальную процедуру - присягу народного избранника, и заветное кресло депутата Верховной Рады - ее. Однако в Раде у Дарины Ледовских будет достойный конкурент - 24-летняя Елена Кошелева, которая получила негласный титул "Законодательницы мод" украинского парламента. Кошелева, представляющая "Радикальную партию" Олега Ляшко, не забывает о статусе депутата Верховной Рады Украины, наряжаясь по последнему писку итальянкой моды, приходя на заседания в шубе за несколько десятков тысяч евро. При этом Кошелева вечно убегает от навязчивых журналистов, норовящих спросить у нее о государственном устройстве "незалежной". Сможет ли специалист в области юриспруденции Дарина Ледовских перехваnить у Кошелевой титул главной модницы Рады, а также ответить на вопрос об устройстве Украины - покажет ближайшее заседание парламентариев.
Олег Показати IP 4 Грудня 2014 11:29
Зажрались наші чиновники!! Цікаво хто і як зробить так -що розпрощаються вони з хабарчиками і побачимо хто і як тоді буде жити за зарплату. Чи будуть так жирувати -батька ресторани сауни девочки
Леська Показати IP 4 Грудня 2014 11:31
жироїди . за наших чоловікік хай би воювати йшли а не далі розкрадають країну. Які вони патріоти? вони обкрадають і кричать -я патріот . Одна написала статус -ми любимо україну -жінка одного працівника-начальника з податкової . да любите -бо тільки в україні ви можете так красти і називатися патріотом
Вчителька Показати IP 4 Грудня 2014 13:05
Ого... Вчителі на другому місці!!! Ура!!??? Проаналізуйте на яких машинах їздять і в яких хоромах живуть українці. І тоді побачите на якому місці в цьому списку будуть вчителі. Це одне. Держава давно "забила" на вчителів і їх соціальний статус - поставила на останнє місце. Це інше. А взагалі, в школі лишились лише ті, які з "діагнозом" вчитель. Побачимо, що буде з українським суспільством через п"ять років і хто залишиться викладати математику і фізику, українську мову і літературу, хімію і географію і т. д, і які нащадки українців виростуть!!!!
777 Показати IP 4 Грудня 2014 13:26
У Нововолинську найбільша корупція на державному підприємстві ,, ВОЛИНЬВУГІЛЛЯ,,
Волинь Показати IP 4 Грудня 2014 13:36
Ошукані вкладники Західінкомбанку написали багато звернень в усі контролюючі органи України притягнути до відповідальності ЗЛОЧИНЦЯ бєліка о.в. , начальничка волинського управління нацбанку, котрий кришував общак юри іванющенка , тобто Західінкомбанк. За 5 років кришування Західінкомбанку бєліком понад 200 ДВІСТІ ВКЛАДНИКІВ ПОМЕРЛИ , не отримавши свої гроші на ліки та прожиття. А сьогодні ЗЛОЧИНЕЦЬ бєлік далі біля державного корита дує щоки і щось бекає.
мер Показати IP 4 Грудня 2014 14:13
Найбільш беруть хабарі журналісти в них кожна стаття замовна
!!! Показати IP 4 Грудня 2014 15:36
це смішно))) Прокуратура сама і є найбільш корумпованою)) а не освіта
Анонім до !!! Показати IP 4 Грудня 2014 16:35
А за медицину ви забули.Як живе головний лікар онкодиспансеру,де сльозах і крові людей збиває багатство.Сидор,Ващілін, Кошель і всі їм подібні. Старі совдепи,коли вже підуть геть.Лікарі,які видають липові групи 90 про.фальшиві.А як лікарняні купують це просто жах 50 грн день лікарняного.Хто візьметься за цих хабарників.Вони навіть оком не моргнуть,як не всунеш в пасть.Хай вас всіх Бог боронить до них звертатися.
горохівчанка Показати IP 4 Грудня 2014 17:27
А у Горохівському районі немає корупції! В районі немає хабарників. Все в нас класно. В нас уже Європа ! Всі на обмін досвідом боротьби з корупцією!
Абирвалг Показати IP 5 Грудня 2014 06:52
Риба гниє з голови.А в Кончій Заспі живуть найчесніші патріоти.
Волинянин Показати IP 5 Грудня 2014 06:57
Як бідують їх діти по Лондонах.Це просто жах !
Анонім Показати IP 5 Грудня 2014 08:45
Люди також бідують ті,що будують "Царські" містечка біля Луцька, Ковеля , Любомля і т.д. ! Будують чесно на заробітну плату !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus