USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Найкраща прикраса – створена своїми руками: у луцькій книгарні відбувся традиційний майстер-клас. Фоторепортаж

7 Грудня 2019 18:34
У луцькій книгарні діти та дорослі вчилися створювати новорічну підвіску, яка стане оригінальною оздобою ялинки або інтер’єру оселі.

Перед початком майстер-класу, його ведуча – художниця Ірина Сардак-Бондарук роздала усім учасникам картонні заготовки та відрізки мотузки (у цьому випадку – чітко відміряної довжини у 5 м.).
Майстриня показала, як зробити петлю, за яку буде кріпитися прикраса. Вільний кінець мотузки необхідно щільно намотати на змащену клеєм картонну основу. Ця робота вимагає зосередженості та неквапливості, підкреслила Ірина Сардак-Бондарук.
Коли заготовка буде повністю обмотана, кінець мотузки потрібно зафіксувати біндером. Доки вироби підсихали, діти та дорослі взялися до фарбування оздоб акрилом. Ними стали духмяні вільхові шишечки та гілочки штучної ялини. До речі, прикрасами може бути будь-що – усе залежить від фантазії автора.
Під пензликом, шишечки наче вкрилися памороззю. Тоді, за допомогою гарячого клею, усю «конструкцію» прикріпили до основи. Залишилося додати останній штрих – золотавий бант і новорічна прикраса готова.
Фото Олександр Дурманенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus