USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Найкраще на світ впливає Канада. Опитування

9 Липня 2017 19:29
Репрезентативне опитування IPSOS, проведене у 25 країнах світу, показує, що люди не вважають вплив США на світ особливо позитивним. Росію вважають позитивною ще менше людей - зате в самої неї самооцінка одна з найвищих у світі, йдеться у матеріалі порталу Тексти.

За останній рік (після обрання президентом Дональда Трампа) США втратили аж 24 відсоткових пункти й тепер їх вважають навіть менш позитивними для світу, ніж Китай. Натомість, Канада "зросла" після того, як її лідером став Джастін Трюдо.

На думку респондентів, найкраще було б, якби роль світової superpower відігравала Канада, на крайній випадок Австралія чи Німеччина.

На рейтинг ЄС у цілому, порівняно з минулими роками, негативно повпливала сага з Брексітом. При цьому в країнах ЄС вплив Британії як позитивний оцінили менше людей, ніж у світі в цілому.

Серед "негативних" країн виділяється одна, яка сама себе вважає позитивною - це Росія. Наприклад, населення США саме дещо більш критичне щодо себе.
 Синім позначено самосприйняття, жовтим для контрасту - сприйняття світом
Синім позначено самосприйняття, жовтим для контрасту - сприйняття світом

Ось усі оригінальні слайди дослідження (компанія робила "англоцентричну" презентацію):
Global influence in a post-Brexit world from Ipsos MORI
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus