USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Найкращі діджеї Луцька долучаться до благодійного dj-параду у центрі міста

6 Березня 2019 13:43
Насолодитися музикою та долучитися до допомоги дітям з особливими потребами закликають лучан організатори dj-параду «Благофест», що відбуватиметься у центрі міста 9 березня.

Про це йшлося під час прес-конференції 6 березня у Луцьку.

Як розповів директор департаменту сім'ї, молоді та спорту міськради Олексій Веремійчик, цього року благочинний dj-парад «Благофест» буде ще кращим, ніж торік. Минулого року вперше спільно з асоціацією діджеїв Волині проводили такий захід з метою збору коштів для дітей, які потребують підтримки. За результатами минулорічного заходу зібрали 13,2 тисячі гривень для ГО «Даун-Синдром». Хочуть активізувати молодь, середовище розважального, дозвільного характеру та показати приклад того, як можна бути одночасно креативним , активним та соціально відповідальним, носієм хороших справ. Тому вже вдруге у День діджея, 9 березня відбуватиметься така акція спільно з креативними лучанами. Метою проведення цьогорічного заходу є допомога діткам із ГО «Центр реабілітації інвалідів дитинства, сиріт «Зірка надії» у створенні власної школи гончарства як місця розвитку та реабілітації дітей з інвалідністю.
Своєю чергою, один з організаторів заходу Олександр Должанський зауважив, що діджеї вже вдруге виходитимуть на вулиці міста, щоб звернути увагу на соціальні проблеми. День діджея з 2002 року святкують у всьому світі та проводять протягом тижня у нічних клубах та на вулицях різноманітні акції зі збору коштів для організацій, що допомагають дітям. Зірки танцполу долучаються до благодійності.

На Театральному майдані 9 березня гратимуть 10 луцьких діджеїв та дві гості з Рівного, наймолодшій з яких виповнилось лише 10 років. У цей день благодійні акції відбудуться також у закладах Львова та Тернополя. Лучан закликають прийти, щоб потанцювати та пожертвувати кошти для ГО «Зірка надії».
Голова ГО « Центр реабілітації інвалідів дитинства, сиріт «Зірка надії» Олександр Жаловага зазначив, що, засновуючи організацію п’ять років тому, пройшов майже всі подібні ГО міста, разом з їхніми вихованцями почали ліпити з глини, спілкуватися. Тепер щотижня працюють з дітьми з синдромом Дауна, аутичними розладами, ДЦП тощо. Працюють у проекті арт-терапії за допомогою ліпки глиною загалом з 200 дітьми, організаціями «Джерело життя», «Янголята», «Інсулін», «Кольорова капустинка» тощо. На базі Луцького НРЦ вже займається сотня дітей, які постійно ліплять з глини. Маючи гарний початок роботи з дітьми, планують створити школу гончарства, мистецький центр, щоб кожна особлива дитина могла реалізувати себе, мати надію, роботу та хобі та не сиділа вдома після закінчення школи. Для цього потрібні столи, сушильні меблі, щоб висушувати глиняні вироби тощо. Раніше організацію підтримував Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», придбавши піч, та інші благодійники, які придбали гончарне коло.
Олексій Веремійчик наголосив, що йдеться не лише про одноденну акцію, а й про хороший приклад, можливість представити ГО дітей з особливими потребами, забезпечити можливості соціалізації таких дітей. Містяни мають нагоду стати добрішими, зрозуміти, що ці діти потребують нашої допомоги та комунікації. Лучан він закликав насолодитися мистецтвом найкращих діджеїв міста, також запрошують долучатися до акції бізнесові структури. Акція відбуватиметься з 12.00 до 20.00 9 березня на Театральному майдані у Луцьку у режимі нон-стоп, тож усіх охочих запрошують насолоджуватися музикою та долучатися до корисної справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 6 Березня 2019 14:21
Буде DJ Bolshoi ,то буде фест!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus