USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Найкращі гандболісти живуть у Луцьку та Маневичах

8 Червня 2014 21:00
Традиційний турнір з гандболу «Кубок Баламута – 2014», присвячений пам’яті заслуженого тренера України Олександра Баламута, відбувся у Луцьку.

Цьогоріч змагатися за медалі престижного турніру, який проводять вже у 16-й раз, приїхало більше двох сотень спортсменів. Змагання тривали у двох вікових групах: 2002-го та 2003-го років народження. Нагадаємо, на відкритті змагань відбувся парад команд.

У старшій групі в фіналі зустрілися колишній і теперішній господарі турніру – Луцьк та Горохів. Зі стартового свистка лучани активно почали нарощувати свою перевагу, перетворюючи її у забиті м’ячі. За короткий час відрив складав чотири пункти, та до перерви горохівчани зуміли наздогнати і перегнати суперників – 6:8. У другому таймі продовжувалися «гойдалки» в рахунку. Та Луцьк зумів вигідно скористатися видаленнями у стані горохівчан і довести матч до переможної крапки – 16:13. Бронзові нагороди у цій віковій групі дістались команді з Нововолинська.

У молодшому дивізіоні теж в фінал вийшла команда з облцентру. Її суперником стали Маневичі. За декілька секунд до фінального свистка тримався рівний рахунок – 8:8. Та маневицька команда зуміла забити щасливий гол і цим принесла собі «золото» «Кубку Баламута – 2014». У Луцьку ж залишилося «срібло». Третьою у групі стала команда ДЮСШ №17 з Києва.

Команди були нагороджені кубками, медалями, дипломами та пам’ятними подарунками від організаторів. Також відзначили та нагородили кращі гравці команд-учасниць турніру.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus