USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Найкращі луцькі спортсмени та їхні тренери отримуватимуть стипендії

29 Січня 2020 23:23
На виплату щомісячних стипендій та одноразових грошових винагород найкращим спортсменам із міста Луцька та їхнім тренерам цього року спрямують 1,712 мільйона гривень.

Про це йшлося 29 січня під час засідання 69-ї сесії Луцької міської ради.

На розгляд депутатів винесли проєкт рішення про необхідність провадження змін до Цільової програми розвитку фізичної культури та спорту Луцької міської територіальної громади на 2017–2020 роки.

Як раніше інформував виконувач обов’язків директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Андрій Булковський, досі на отримання стипендій могли претендувати лише спортсмени, які представляють олімпійські види спорту. Тепер же вирішено, що спортсмени з Луцька, які представляють неолімпійські види спорту, теж матимуть можливість отримувати стипендії від міської ради.

Загалом на виплату щомісячних стипендій та одноразових грошових винагород найкращим спортсменам та тренерам-викладачам (з олімпійських та неолімпійських видів спорту, які входять у програму Всесвітніх ігор), а також учасникам Олімпійських та Всесвітніх ігор та їхнім тренерам-викладачам спрямують 1,712 мільйона гривень.

1,5 мільйона гривень заплановано скерувати на забезпечення житлом учасників Олімпійських, Паралімпійських та Дефлімпійських ігор.

Ще 518 тисяч гривень направлять на надання пільгових фізкультурно-оздоровчих послуг соціально незахищеним категоріям дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus