USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькій громаді 49 спортсменів отримають стипендії від міської ради. Список

7 Лютого 2024 12:33
У 2024 році присвоєно стипендії 49 спортсменам Луцької міської територіальної громади.

Про це інформують у Департаменті молоді та спорту Луцькради.

6 лютого Луцький міський голова Ігор Поліщук підписав розпорядження «Про затвердження списків спортсменів, яким призначено стипендії на 2024 рік» та розпорядження «Про затвердження Положення про виплату одноразових грошових винагород кращим спортсменам Луцької міської територіальної громади з олімпійських видів спорту та їх тренерам-викладачам».

Цьогоріч передбачено:

30 стипендій спортсменам із олімпійських видів спорту;

15 стипендій спортсменам із неолімпійських видів спорту;

4 стипендії спортсменам із видів спорту для осіб з інвалідністю.

Як зауважили, у поточному році розмір стипендій збільшився. Зокрема, у 2023 році розмір стипендії становив 3 200 грн, а у 2024 році – 4 500 грн.

Читати ще: Спортсмени з Луцька увійшли до збірної команди України з боротьби самбо

«Дякуємо міському голові Ігорю Поліщуку за співпрацю, постійну підтримку та розвиток фізичної культури та спорту у громаді! Дякуємо спортивним федераціям з видів спорту Луцької міської територіальної громади, тренерам та спортсменам за співпрацю у визначенні стипендіатів, за Вашу наполегливу працю на спортивній ниві нашої громади!

Вітаємо стипендіатів! Бажаємо аби обраний Вами вид спорту приносив задоволення. Наснаги на нові спортивні звершення та перемоги!», – пишуть у Департаменті молоді та спорту Луцькради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus