USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Найкращі студенти ВНУ подорожували Хмельниччиною

4 Червня 2009 17:05
У кінці навчального року для кращих студентів університету та учасниць фіналу конкурсу «Міс університету – 2009» студентський профком Волинського національного університету організував подорож мальовничими куточками Хмельниччини. Про це 4 червня повідомляють «Волинські Новини».
Першою перлиною, яку відвідали туристи, став замок князів Острозьких, що у Староконстянтинові. Неподалік, у селі Самчики на туристів чекала друга зупинка – Державний історико-культурний заповідник «Самчики». Це пам’ятка садово-паркового мистецтва й архітектури початку ХІХ століття.
Як розповіла екскурсовод, одна з будівель комплексу слугувала «холодильником», тому господарі палацу навіть влітку смакували морозивом. До слова, саме тут проходили зйомки серіалу «Зачароване кохання».
Кульмінацією подорожі Хмельниччиною став Меджибіжський замок. На сьогодні на території замку постійно ведуться археологічні розкопки, реставрується церква (колишній костел). У стінах замку розташовані краєзнавчий музей та музей, присвячений жертвам Голодомору 1932-1933 років, – пише сайт ВНУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus