USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Найкращим учнем Волині визнано луцького школяра Олександра Ягенського

29 Травня 2008 17:25
Як повідомили 29 травня «Волинським новинам» у прес-службі голови Волинської ОДА, найкращим учнем області 2007-2008 років визнано Олександра Ягенського, який навчається в 11-му класі Луцької гімназії № 21 імені Михайла Кравчука.
Під час урочистого відзначення обдарованої молоді Волині переможців обласного конкурсу та їх вчителів привітав голова ОДА Микола Романюк. «Мені дуже приємно бачити радісні обличчя юних призерів, педагогів. Діти, ви є майбутньою елітою нашої області. Ваша праця має хороші результати і є першим кроком на шляху до досягнення вибраної мети», – зазначив на під час свята губернатор. Власне, стипендією голови облдержадміністрації відзначено 20 учнів Волині.
Окрім того, за плідну роботу з обдарованою учнівською молоддю, забезпечення високого рівня її освітньої підготовки, професійну майстерність нагороджені Почесною грамотою облдержадміністрації:

методист, керівник зразкової мистецької студії «Перлина» Любешівського Будинку дитячої творчості Неля Свищ;
учитель біології Луцької гімназії №21 імені Михайла Кравчука Галина Ягенська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus