USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Найкращого гравця «Волині» хочуть придбати німці

8 Січня 2017 09:52
19-річний нападник луцького ФК «Волинь» Сергій Петров невдовзі може покинути команду. Наставник лучан Віталій Кварцяний повідомив, що у послугах футболіста зацікавлено декілька німецьких клубів, повідомляє sportanalytic.

Зі слів головного тренера «хрестоносців» йдеться про команди другої та третьої Бундесліг, пише champion.

Зауважимо, за оцінками порталу Transfermarkt вартість футболіста зараз становить 400 тисяч євро.

Віталій Кварцяний за свою тренерську кар’єру відкрив не одного футболіста. А нинішня ситуація із забороною реєструвати нових футболістів тільки прискорила процес залучення молодих гравців за основну команду. Так, шестеро «червоно-білих» увійшли до рейтингу найдорожчих молодих футболістів України. Одним з таких став 19-річний Сергій Петров.

У першій половині нинішнього чемпіонату Прем'єр-ліги вчорашній дублер виявився основним нападником команди і своєю грою зумів привернути увагу кількох закордонних клубів.

За першу команду Петров провів 17 матчів і відзначився трьома забитими м'ячами. Також зіграв два поєдинки в Кубку України і один за дубль. У Прем'єр-лізі Петров дебютував ще в сезоні 2014/2015, відігравши тоді три матчі.

19-річний нападник показав кращі результати в УПЛ за 18 турів. Загальна кількість єдиноборств, у які вступав Петров - 507, в атаці - 438 і у верховій боротьбі - 349. Стосовно якості і відсотку виграних єдиноборств, то показники вже не такі потужні - 37% виграних (190), 40% виграних в атаці (177) і 44% виграних вгорі.

Нещодавно гравця вперше викликали в національну збірну U-21. А за підсумками голосування вболівальників Петров став найкращим гравцем «Волині» 2016-го року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
й...й стид Показати IP 9 Січня 2017 17:14
це такий стьоб і плювок вболівальникам
До німців Показати IP 10 Січня 2017 10:48
Бюргери, Ви, що, смішні... 400 тис.євро... Я б його в команду за село на район не взяв! Так - молодий... Так - забив пару м*ячів... А, що повинен робити чистий нападник??? Але ж лінивий, і з "ОПЕРИ" не вилазить, що до, що після матчів. Обвішається дівчатами, як ялинка іграшками на Новий рік.Зірка. Важко зрозуміти, за що його Кварц тримає.А от кращий гравець польської "Ягелонії" (лідер чемпіонату РП) Романчук Тарас з Ковеля "Волині" не підійшов, І з Хачеріді -"толку не буде". І ще десятки прикладів. А з Петрова зробили зірку, хіба, що новорічну!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus