USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Найманці з «Вагнера» не допомогли РФ змінити хід війни в Україні, – британська розвідка

29 Липня 2022 10:38
На сході України з березня 2022 року російська ПВК «Вагнера» діє в координації з російськими військовими. На найманців було покладено відповідальність за певні ділянки лінії фронту, як і на звичайні армійські підрозділи.

Про це заявили у британській розвідці, йдеться у зведенні Міністерство оборони країни, передає УНІАН.

«Це значна зміна порівняно з попереднім використанням групи з 2015 року, коли вона зазвичай виконувала місії, відмінні від відкритої великомасштабної регулярної військової діяльності Росії», – йдеться у повідомленні.

Розвідники наголошують, що цей новий рівень інтеграції ще більше підриває давню політику російської влади щодо заперечення зв'язків між ПВК і РФ.

«Роль ПВК «Вагнера», ймовірно, змінилася, тому що російське військове відомство відчуває гостру нестачу бойової піхоти, проте малоймовірно, що сил «Вагнера» буде достатньо, щоб суттєво змінити траєкторію війни», – вважають експерти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus