USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Найнеповторнішій» у Луцьку вручили дві тисячі. ФОТО

28 Березня 2013 09:16
Переможця та лауреатів шостого обласного літературного конкурсу «Неповторність» визначили у Луцьку під час підбиття підсумків заходу.

Захід відбувся у приміщенні Волинської державної обласної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки 27 березня.

Організатори повідомили, що цьогоріч у конкурсі взяли участь 80 поетів та письменників з Львівської, Рівненської, Волинської, Запорізької, Полтавської, Чернівецької та Івано-Франківської областей.

Директор Волинської обласної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки, заслужений працівник культури України Людмила Стасюк розповіла, що конкурс «Неповторність» переживав різні часи, адже були моменти, коли організатори опускали руки і думали не продовжувати.

«Але в цілому конкурс має дуже щасливу долю, адже оцінений на всеукраїнському рівні членами Національної спілки письменників України. Ми будемо продовжувати й надалі» − зазначила директор бібліотеки.

Член Національної спілки письменників України, голова журі конкурсу Клавдія Корецька побажала успіху молодим літераторам та порадила уважніше і більш терпляче ставитися до слова.

«Шостий літературний конкурс під такою промовистою назвою «Неповторність» ще раз довів нам надзвичайно високий потенціал творчих волинських літераторів, тих, які роблять тільки перші крокі на ниві української літератури» − додала голова журі.

Заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської ОДА Ігор Дмитришин надіється, що переможці та лауреати конкурсу досягнуть у майбутньому високих вершин на літературному подіумі.

За результатами конкурсу третє, друге та призове місця розділили між собою наступні учасники:

III місце – Галина Охманюк, Тетяна Регешук та Володимир Грисюк.
II місце – Наталія Шульська та Юлія Фінковська.
I місце – Наталія Котович.



Як розповіла волинянка Наталія Котович, у свою перемогу й досі не вірить, адже обрати з 80-ти літераторів одного достойного - дуже важко.

Переможцю шостого обласного літературного конкурсу «Неповторність» вручили приз - дві тисячі гривень на видання творів окремою збіркою, фінансування якої здійснить управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучано Показати IP 28 Березня 2013 15:27
"Непотворність?" Оригінально!
Містер Х Показати IP 28 Березня 2013 16:39
Слава КПРС!!!! Ура!Ура!Ура!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus