USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Найпопулярніша російська мережа оговталася від збою

11 Січня 2015 09:39
Ввечері в суботу, 10 січня, збій порушив роботу соціальній мережі "ВКонтакте". Для деяких користувачів вхід на їх сторінки виявився неможливий. Наявність проблеми визнав і прес-секретар "ВКонтакте" Георгій Лобушкін, - пише ТСН.

"ВКонтакте у деяких користувачів може працювати з перебоями. З'ясовуємо обставини", - написав він у своєму "Твіттері". Повідомлення датоване 22:25 суботи.

Через годину прес-служба опублікувала новий "твіт", повідомляючи, що проблема усунена.

"Відновили працездатність ВКонтакте. Найближчим часом працездатність всіх розділів сайту прийде в норму", - написав Лобушкін.

Користувачі, між тим, як завжди буває в таких випадках, згадали про хештег # вкживи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
дідо Показати IP 11 Січня 2015 09:45
Філіал ФСБ-КГБ
бабо Показати IP 11 Січня 2015 10:11
Так само як і facebook - філіал ФБР-ЦРУ
внук Показати IP 11 Січня 2015 11:11
Так весь Інтернет в руках кацапів.В Україні одні проблеми і злидні,які настворювала і дальше продовжує нагнітати жидва.
тиць Показати IP 11 Січня 2015 12:02
Там он місцевий прес-офіцер СБУ у соцмережах пропонує відмовлятись від російських сайтів, а що у замін? Що Україна створила і має?!:) І все по вказівці Наливайченка!:) А те що люди роками собі контакти заводили по роботі, з друзями... і все по велінню спецслужб перекреслити? Розум є а, чи думають що тут всі його втратили???:) патриотизм патриотизмом. але міру треба знати!!!
Дончанин до тиць Показати IP 11 Січня 2015 16:04
коментар було видалено
yoyo до тиць Показати IP 11 Січня 2015 20:44
А ще на місцевій "борді" "грамотні" гвалт підняли, а що взамін?:) Сидять, строчать пип...и міряються хто і коли відмовився, а самі сміються тихенько і в названих соцмережах шаряться! Сміх да і годі!:)))
Анонім Показати IP 11 Січня 2015 15:02
Давайте називати речі своїми іменами. ВКонтакте - це вже давно не російська, а міжнародна мережа, зокрема більшість населення України користується нею, так само як і Однокласниками. Знову під себе копаємо?
Дончанин до Анонім Показати IP 11 Січня 2015 18:20
Тебе, что не понятно? Ведь "ВКонтакте" - это русское название, т.е. Русью пахнет. Следовательно - АТУ его. Иначе - ты на патриет, т.е. предатель Окраины.
Партизан Показати IP 13 Січня 2015 02:50
Навіть часом приємно скористатись трофейною зброєю.Зайти в спільноту голодранців з новоросії.Про русскій мір поприколюватись з даунбаських і лугандонських поцріотів путлера.Мережа інтернет всесвітня.Правда в чорний список закидають демони,але всеодно приємно.Вони убогі розумом фото і відео для СБУ семі викладають.А список друзів - взагалі знахідка для народного месника.Тихенько без зайвої реклами прибрав на той світ путінососа - тихенько скромно відсвяткував.Номер телефонний серед ночі потурбувати.Запитати чи солодко спиться.Чи хата не горить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus