USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Найпопулярніший злочин серед волинських підлітків – крадіжка

7 Липня 2009 15:25
Волинські підлітки за рік скоюють від двох до п’яти вбивств. На щастя, цього року ще жодного не було зафіксовано. Про це у коментарі «Волинським Новинам» розповів старший оперуповноважений в особливо важливих справах відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС у Волинській області Микола Побережнюк.
За словами полковника міліції, за п’ять місяців 2009 року було зафіксовано 55 крадіжок. Це найпопулярніший вид злочину серед неповнолітніх. Друге місце посідає пограбування – 42 випадки. Також цього року зареєстровано 26 хуліганств.
Щодо вбивств, то в середньому серед здійснених підлітками злочинів їх фіксують два-п’ять за рік. У 2009, на щастя, таких випадків на Волині не було. Проте розглядали дві справи, у яких дітлахи завдали тілесні ушкодження, які призвели до фатальних наслідків.
Крім цього, за цей період притягнуто до відповідальності 456 неповнолітніх за адміністративні порушення: у 153 випадках – вживання наркотичних речовин, у 65 – дрібне хуліганство, 24 – куріння у невизначених для цього місцях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus