USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Найпотужніший у світі мікроскоп...ФОТО

17 Листопада 2008 09:41
Створений мікроскоп у Канадському Центрі Електронної Мікроскопії. Про це 17 листопада повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією сайту Цікаво.Ком, створення цього пристрою можна порівняти за значимістю із створенням і запуском на орбіту телескопа Хаббл. Хаббл – кращий у світі орбітальний телескоп, для вивчення глибин Всесвіту, Titan – найбільш просунутий інструмент для вивчення мікросвіту.
Вчені всього світу прагнуть отримати доступ до цього інструменту, який дозволяє проникнути в сокровенні глибини Мікросвіту. Точна назва моделі Titan 80-300 Cubed, вартість створення його склала 15 мільйонів доларів.
До установки Titan 80-300 Cubed найпотужнішим мікроскопом у світі вважався трансмісійний електронний мікроскоп TEAM 0.5, що  розташований в Національній лабораторії імені Лоуренса в Берклі (США).
«Титан» надзвичайно чутливий до будь-яких дій, тому оператор пристрою і сам робочий блок знаходяться в різних кімнатах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus