USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Найстаршому визволеному – 54, найменшому – 19: Україна повернула з російського полону ще 50 бійців

8 Січня 2023 15:55
Україна провела черговий вдалий обмін полоненими. У його результаті вдалося повернули додому 50 українських бійців воїнів. Загалом додому повернулися 33 офіцери та 17 рядових і сержантів.

Про це повідомив керівник Офісу президента Андрій Єрмак, передає Громадське.

Вдалося повернути бійців зі Збройних сил України, Сил територіальної оборони, Національної гвардії, Державної прикордонної служби, Військово-морських сил та Сил спеціальних операцій.

«Повертаємо людей, які потрапили в полон на Чорнобильській АЕС, а також оборонців Маріуполя, хлопців із Донецького напрямку, з-під Бахмута, а також із Київщини, Чернігівщини, Херсонщини та інших регіонів, де тривали бої», – зазначив він.

Як зазначили у Координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими, це вже 36-й обмін полоненими від початку широкомасштабного вторгнення росії.

Загалом додому повернулись поки 1646 людей. Попередню цифру називали 1 січня – 1596 звільнених українців.

Сьогодні, 8 січня, звільнені 25 представників ЗСУ, 13 – з Нацгвардії, 4 – ДПСУ, 3 – з Військово-морських сил та 5 – із територіальної оборони. Найстаршому визволеному 54 роки, а наймолодшому – менш як 20. Одинадцятеро полонених були з Чорнобильської АЕС, восьмеро є оборонцями Маріуполя, дев’ятеро – захисники Київщини. Серед визволених військовослужбовців – 33 офіцери та 17 представників рядового та сержантського складу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus