USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Найтриваліший волинський поцілунок цього року тривав понад 2 години

16 Лютого 2009 10:22
У суботу, до дня всіх закоханих провели 2-й регіональний конкурс «Найтриваліший поцілунок Волині – 2009».  Про це 16 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує Молодіжний портал, організатором заходу виступила партія БЮТ. Розпочалося дійство звуками веселих, сатиричних пісень про вибори, які лунали з гучномовця на весь Театральний майдан, привертаючи увагу простих перехожих, і змушуючи їх з великою цікавістю підходити до маленьких непримітних агітпалаток. А там, 6 молодих закоханих пар цілувалися на очах у громадськості, та ще й у самісінькому центрі міста.
Особливу цікавість ця акція викликала у дітей. Головною умовою змагання було не розмикати свої вуста. Учасники щосили намагались подолати минулорічний волинський рекорд: 1 година 45 хв. Вдалося це звичайно не всім, до фіналу дійшли лише дві пари під № 3 та № 6.
Ведучий під час дійства розважав замерзлих глядачів цікавими конкурсами, вікторинами та захоплюючим фактами з історії поцілунку. Наприклад, світовий цілувальний рекорд тривав не більше, не менше – 17 годин 10 хвилин, після чого знеможені переможці потрапили до реанімації.
До кінця вдалося дотриматися лише одній парі Дубровику Олександру та Добровик Наталії (на фото). Закохані не «розклеювались» аж 2 години 15 хвилин, і, хоча, вони не перевершили світовий рекорд, але націлувались вдосталь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 16 Лютого 2009 15:08
це ще добре, що було холодно.... А то б почали б роздіватися.... Де ж так довго цілуватись...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus