USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Найєм, Лещенко та Заліщук подали заяви на вихід із фракції БПП

28 Лютого 2019 12:07
Народні депутати Мустафа Найєм та Світлана Заліщук подали заяви на вихід із фракції «Блок Петра Порошенка».

Найєм повідомив про це у своєму Telegram-каналі.

«Подав заяву про вихід з фракції БПП. Це – формальність. Ми вже давно по різні боки ціннісних барикад. Останні події це лише підтвердили. Я прийшов в політику після революції і навіть формально не хочу бути пов’язаний з тими, хто відкрито очолює контрреволюцію», – заявив Найєм.
Слідом за Найємом відповідну заяву зробила і Заліщук у своєму Facebook.

«Написала заяву про вихід з фракції БПП. Люди часто запитували, чому не виходите. Вважаю, що мандат – це не квиток раба. За останні чотири роки мандат дав можливість боротися за важливі закони. Наприклад, закон про антикорупційний суд. За інші закони, які були обіцяні в коаліційній угоді ще в 2014 році, але потім спущені на гальмах. Далі не бачу можливість та сенсу мати жодної прив‘язки до цієї абревіатури. Розкрадання солдат – це за межею людяності», – повідомила вона.
Нардеп Сергій Лещенко теж опублікував у Facebook заяву про вихід з фракції.
Нагадаємо, за даними журналістів, до схеми виведення з української оборонки сотень мільйонів гривень причетний друг і партнер Порошенка, член Ради національної безпеки і оборони Олег Гладковський, його 22-річний син Ігор і гендиректор «Укроборонпрому» Павло Букін. У розслідуванні вперше оприлюднили секретну переписку учасників злочинної схеми, внутрішні документи, докази домовленостей про хабарі. Згідно з даними журналістів, розмір розкрадань становить мінімум 250 млн грн.

Як заявила представниця президента Ірина Луценко, Гладковський та «Укроборонпром» готують позов до журналістів. Згодом Гладковський заявив, що тимчасово призупиняє свої повноваження в РНБО. Також він звернувся до правоохоронців із проханням перевірити розслідування журналістів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Віталій Показати IP 28 Лютого 2019 12:22
А за 4,5 роки чому не написав? Тільки перед черговими виборами надумали? Зручненько....))
Петро Показати IP 28 Лютого 2019 12:29
Втікаєте з підводного човна коли він тоне. Аж смішно на це дивитись.
В сад! Показати IP 28 Лютого 2019 12:59
Баба з дідом з воза -свині й легше
Навуходоносор Показати IP 28 Лютого 2019 13:04
Как же все знакомо! Крысы покидают тонущий корабль...Вскормлены все трое молоком от коровы Сороса, все в меру своей работы в ВР приложили руку к развалу экономики, члены команды "Управляемый хаос". Видимо, получили от своих кураторов на сотовый СМС - соощение с требованием "залечь в спячку до лучших времен".
777 Показати IP 28 Лютого 2019 14:47
Афганский пастушок думает еще раз в раду попасть? Может пора ему уже баранов пасти на исторической родине. самое занятие для него.
Доктор Шацький 33 см Показати IP 28 Лютого 2019 17:08
Перевзуваються на льоту ...
Виборець Показати IP 28 Лютого 2019 17:36
А по яких списках ви туди потрапили...Зрадників ненавидять і просто на них плюють...
Я Показати IP 1 Березня 2019 04:26
грантососи роблять фе пеці-томосу.... цирк для дурнів
Однозначно! Показати IP 1 Березня 2019 12:51
Вчасно зрадити ,то передбачити...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus