USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Назавжди повернеться додому: завтра на Волинь привезуть Героя Миколу Сахарука

26 Травня 2023 13:59
Назавжди повертається до дому на щиті захисник з Дубівської громади Микола Сахарук. Герой назавжди повернеться у рідне село Секунь в суботу, 27 травня, о 7 годині ранку.

Про це повідомили в громаді.

Микола Сахарук – боєць добровольчого формування Дубівської громади, військовослужбовець військової частини А7063 загинув, мужньо виконуючи військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність.

1 червня Герою мало виповнитися лише 33 роки.

Волинян просять живим коридором зустріти загиблого Героя в селі Дубове, далі за маршрутом – Мислина, Облапи, Секунь.

Об 11:00 годині відбудеться прощання біля будинку загиблого. Чин похорону у Свято – Михайлівському храмі села Секунь. По завершенні – хресна хода на кладовище та чин поховання.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого Захисника! Вічна пам‘ять і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus