USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.92

Назавжди у строю: на війні загинув молодий поліцейський з Луцька Роман Гіренко

25 Серпня 2023 10:07
Страшна звістка надійшла в Луцьку громаду. На війні з окупантами загинув молодий поліцейський Роман Гіренко.

Про це повідомила у Фейсбуці правоохоронниця Наталія Пасічник.

«Рома Гіренко. Молодий, перспективний, амбітний співробітник поліції. Життєрадісний, з неймовірною посмішкою та блискучими очима. З лав Головного управління Національної поліції у Волинській області став у стрій обʼєднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють» – воєнізованого підрозділу Департаменту поліції особливого призначення нового зразка, призначеного для відсічі та захисту від збройної агресії проти України.

Був… 23.08.2023 Роман Гіренко загинув під час виконання службових обовʼязків. Віддав молоде життя служінню українському народові, якому склав Присягу поліцейського. Честь тобі, колего! Повертайся додому, Герою!» – йдеться у дописі.

Смерть лучанина офіційно підтвердили і в Луцькій міській раді.

«Лучанин Гіренко Роман Анатолійович, 05.07.1992 року народження, проходив службу на посаді інспектора взводу №4 роти №4 штурмового батальйону №1 («Луганськ-1 імені Героя України Сергія Губанова») полку управління поліції особливого призначення № 3 Департаменту поліції особливого призначення «Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють».

Капітан поліції Гіренко Роман Анатолійович загинув 23.08.2023 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Курдюмівка Донецької області», – йдеться у повідомленні.

Без батьківської опіки залишилися малолітні син та донька.

Про дату та час зустрічі Романа Гіренка буде повідомлено додатково.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 25 Серпня 2023 15:17
Вічна пам'ять Герою!!!
MrFox Показати IP 25 Серпня 2023 19:56
Спочивай з миром дорогий та рідний "Галичина"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus