USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Назвали найсексуальнішого чоловіка 2022 року

9 Листопада 2022 00:21
Американське видання People підбило підсумки та обрало найсексуальнішого чоловіка 2022 року. На думку редакції глянцю, такий титул гідний мати відомий американський актор, зірка фантастичного кіновсесвіту Marvel Кріс Еванс.

Це саме той актор, який зіграв мужнього та відважного Капітана Америку, інформує ТСН.

Про те, що Кріс Еванс став найсексуальнішим чоловіком року, стало відомо завдяки глянцю People, де на титульній сторінці красується актор.

Кріс вже прокоментував свій титул. Він зазначив, що готується слухати жарти від друзів та похвалу від мами, яка ним пишається.«Моя мама буде дуже щаслива. Вона пишається всім, що я роблю, але це те, чим вона дійсно може похвалитися», – каже актор.
Зазначимо, минулого року найсексуальнішим чоловіком був актор Пол Радд, теж зірка кіновсесвіту Marvel, який зіграв Людину-мураху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Варка з Колодеж Показати IP 9 Листопада 2022 16:23
Красівий! Я б йому отдалася!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus