USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Назвали одну з причин падіння повітряної кулі під час фестивалю на Хмельниччині

26 Травня 2021 10:55
Причиною падіння повітряної кулі на Хмельниччині, у результаті чого загинув один із пасажирів, могла бути погода.

Вітер був настільки сильний, що навіть досвідчений пілот не зміг здійснити посадку. Таку одну з версій поліції повідомив Gazeta.ua начальник ГУНП області Руслан Герасимчук.

«Усі пасажири й пілот були тверезі й не вживали наркотиків. Це підтвердили експертизи, вони вже є в матеріалах кримінального провадження. Остаточні причини трагедії встановлюємо», – каже Герасимчук.

У лікарнях Хмельниччини залишається троє постраждалих пасажирів кулі. 28-річного пілота перевезли на операцію до Києва.

Трагедія сталася 22 травня приблизно о 20:45 поблизу села Кульчіївці Кам’янець-Подільського району. На борту повітряної кулі перебував пілот і п’ятеро пасажирів. У результаті падіння кулі загинув 53-річний житель Прилук. Його дружина, інші пасажири, а також 28-річний пілот, який є жителем Києва, зазнали травми різного ступеня важкості й госпіталізовані до медичних закладів. Пілота звати Ігор Гардашник. Він – син організатора фестивалю й президента Федерації повітроплавання В’ячеслава Гардашника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 26 Травня 2021 13:33
на погоду існує анемометр. кваліфікація пілота під сумнівом; комусь гроші, а декому похорон.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus