USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Назвали підприємства, які не наводять порядок після земляних робіт у Луцьку

26 Лютого 2019 12:50
Невчасно та неналежним чином відновлюють благоустрій після виконання земляних робіт у Луцьку ДКП «Луцьктепло», КП «Луцькводоканал» та ПраТ «Волиньобленерго».

Про це йшлося 26 лютого під час оперативної наради в Луцькій міській раді.

Директорка департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська розповіла, що минулого року було видано 551 аварійний ордер, із яких на 356 ділянках відновлено благоустрій.

Найбільшими порушниками з відновлення благоустрою після виконання земляних робіт є ДКП «Луцьктепло», КП «Луцькводоканал» та ПраТ «Волиньобленерго».

Як наголосила Юлія Сиротинська, інспектори муніципальної варти неодноразово зверталися до підприємств щодо необхідності здійснення робіт по відновленню благоустрою.

Вона зазначила, що найважча ситуація склалася із ДКП «Луцьктепло», яке не відновило 64 ділянки, у зв’язку з чим було складено адміністративні протоколи.

Також за минулий рік було виявлено 23 порушення, коли особи здійснювали земельні роботи без отриманих на це дозволів; усіх їх притягнули до відповідальності.

Як зазначила керівниця муніципальної варти, чи не найбільша проблема – несучасні підходи до проведення земляних робіт, коли неналежним чином проводять мережі до будинків.

«Дуже часто ми стикаємося з тим, що спочатку кладеться тротуарна плитка чи асфальт, а потім установи прокладають мережі й розривають свіжий асфальт або бруківку», – сказала Юлія Сиротинська.

Натомість виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт звернув увагу на те, що у 2018 році «Луцьктепло» замінило 7,5 кілометрів мережі, тому й виникли труднощі з відновленням благоустрою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 26 Лютого 2019 13:42
На Мамсурова водоканал нарив як свині, ще з минулого року.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus