USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

За незаконні земляні роботи на ДПЗ – штраф від луцьких муніципалів

10 Січня 2023 15:14
Днями на гарячу лінію групи швидкого реагування луцьких муніципалів звернувся небайдужий мешканець щодо перевірки законності проведення земляних робіт на бульварі Дружби народів, 2. Виявилося, що роботи здіснюються з порушеннями.

Про це повідомляє департамент муніципальної варти Луцької міської ради.

Як встановив інспектор, роботи проводилися самовільно, без відповідного ордера та погоджень, що є порушенням правил благоустрою міста Луцька.

Також було зафіксовано забруднення проїжджої частини, адже колеса транспортних засобів, які виїжджали з будівельного майданчика, належно не очищали. А це теж порушення правил благоустрою.

Відтак складено два протоколи про адміністративне правопорушення, згідно зі статтею 152 КУпАП.

Санкція статті передбачає штраф в розмірі від 850 до 1700 грн на посадових осіб, громадян, які є суб’єктами підприємницької діяльності.

Крім того, порушнику видано припис на очищення проїзної частини від забруднення.

"Якщо Ви стали свідком порушень Правил благоустрою міста Луцька, просимо телефонувати на гарячу лінію ГШР: 067 0000 679 (Viber, Telegram, WhatsApp), 066 102 1 102", – наголошують муніципали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 10 Січня 2023 17:55
1) все частіше "погані лучани" здійснюють земельні роботи без документів цікаво в чому причина невже всі такі незаконопослушні чи проблема отримати вищезазначені дозволи? можливо проблема в бюрократії? 2) Цікаво як виконати земельні роботи і не вимазатись? може слід штрафувати коли не привели після робіт до належного виду? а то так дійдем до того що по вулиці в бахілах потрібно ходити ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus