USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Назвали політичних невдах Волині 2013 року

27 Грудня 2013 14:29
Волинських політиків, які зазнали найбільше втрат у 2013 році, визначили на основі опитування 25 експертів.

Про це йшлося під час круглого столу на тему «Політичні підсумки 2013 року на Волині: погляд експертів», що відбувся 27 грудня у Луцьку.

Результати опитування експертів презентував експерт Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу Володимир Павлюк. З його слів, опитали 25 експертів, серед яких - політичні аналітики, журналісти, викладачі вищих навчальних закладів, громадські діячі та державні службовці. Їм поставили вісім питань, одне з яких звучало «назвіть, будь ласка, регіонального політика, який на Вашу думку зазнав найбільше невдач і втрат у 2013 році». Голову Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука назвали 32% опитаних, 16% - секретаря Луцької міської ради Григорія Пустовіта, 12% - голову Волинської обласної ради Володимира Войтовича.



Експерти розглядали Бориса Клімчука не лише як керівника і людину, яка багато зробила у області, а й як представника вертикалі Президента Януковича на Волині. Григорій Пустовіт потрапив до переліку політиків-«невдах» тому що, незважаючи на те, що він очолив найбільш рейтингову політичну партію на Волині, не демонструє яскравих харизматичних нових підходів і з його приходом «Батьківщина» не демонструє тенденції до збільшення політичної ваги. Володимиру Войтовичу як голові облради не вдалося налагодити ефективну конструктивну роботу обласної ради і його лояльність до голови облдержадміністрації підкреслює його несамостійність у прийнятті важливих рішень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Віка Показати IP 27 Грудня 2013 14:41
То дійсно"АНАЛіз" від консалтингу?!!!:)
лучани Показати IP 27 Грудня 2013 14:51
Найкращий список невдах.
не експерт Показати IP 27 Грудня 2013 15:01
а експертами опитування були Бондар, Гузь, Шиба і ще 22 блокувальники адмінбудівель. І коли вже припиниться цей інформаційний бруд?
Тартак Показати IP 27 Грудня 2013 15:13
Недосконалий підбір експертів- у людей запитайте,зробіть соціологічне опитування , а потім робіть висновки.
так до Тартак Показати IP 27 Грудня 2013 15:50
а хто експерти?
для не експерта Показати IP 27 Грудня 2013 15:14
як казав одмн кіногерой, - "Чушка, прикурить дай"
Александр Показати IP 27 Грудня 2013 15:24
Да, но ведь эксперты наверняка выбрали и политических героев Волыни, правда? Здесь вне конкурса оказался молодой перспективный депутат Игорь Полищук, ему компанию составила Майя Москвич и Игорь Гузь. Поздравим уважаемых лучан с заслуженным успехом!
так до Александр Показати IP 27 Грудня 2013 15:53
неточна цитата з ТВ "В чем сила, брат, думаешь в деньгах, думаешь у кого больше денег, тот и прав?" и т.д.
Хм... Показати IP 27 Грудня 2013 16:30
А визначили їх невдахи по житті?
дідо Показати IP 27 Грудня 2013 17:24
Потрібно добавити у список Грицюка. Банаду,Шибу та Гриба.
Укр. Показати IP 27 Грудня 2013 21:53
Напевно цей аналіз складався по замовленню активістів та координаторів майдану. Скажіть будь ласка, як можна порівнювати якусь Москвич з Клімчуком?Це величини не сумісні. Експерти, політологи уже викликають відразу.
оксана Показати IP 28 Грудня 2013 10:39
Не превиди господь аналізувати дії патріотів Волині із с***** ами Банкової.
БОГДАН Показати IP 28 Грудня 2013 22:43
Особисто мені смішно читати ,що деякі експерти ,очевидно =липові=,визнали Клімчука =політичним невдахою року=.Доречі ,якщо мені не зраджує пам*ять,то журнал=Коментарі= в 2013 році визнавав Клімчука кращим губернатором України,хоча,.безумовно,проблем на Волині вистачає і керівник ОДА не святий.Хто по-справжньому політичний невдаха року,так це Яценюк,рейтинг якого після Євромайдану у Києві,як не дивно, обвалився в Україні і поховав його президентські амбіції.Що стосується Волині ,то тут =Батьківщина = теж програє ,тій же =Свободі=,а також незалежним мажоритарникам-самовисуванцям та =регіоналам=,які підтримують Клімчука та Войтовича.Про це свідчать ,також, довибори до місцевих рад,що відбулися восени ц.р.Останні місяці ми бачимо,що в Україні ,як і в області зокрема,агресивна,знахабніла меншість,яка називає себе =Майданом,=намагається нав*язати свою волю та переконання більшості країни.Місцеві =революціонери переймають методи політичної боротьби,а я б сказав політичного цькування,від опозиціонерів із Галичини.При цьому вони ,як правило, вдаються до піару,брехні,безпідставних звинувачувань.Доречі ,2 грудня ц.р.документальний відео-фільм про побиття та покалічення агресивними радикалами від опозиції металевими цепами,прутами,арматурою,камінням більше сотні міліціонерів,в основному молодих хлопців,не захотів розмістити жодний приватний український телеканал!!,які,як відомо, належать олігархам.Відеоролики опозиції телеканали крутили цілодобово.Така однобока свобода слова в Україні! Зараз на площі Незалежності в Києві =трудиться=2-3 тисячі =заробітчан-революціонерів=,в основному з Львівщини,їх кількість на вихідні дні дещо зростає- до 10-15 тис.чол=.Майдан=фінансують,кормлять,поять,одівають,обігрівають,забезпечують юридичний захист,,розважають концертами та участю в в протестних акціях,які часто зводяться до хуліганських витівок,опозиційні до президента олігархи ,і аж ніяк не хлібосольні кияни.Гроші, також, надходять від закордонних американських фондів,які=сприяють розвитку та розбудові демократії в Україні=.Доречі ,самої Угоди про Асоціацію та вільну торгівлю України з ЄС., ніхто з мітингувальників,як правило, не читав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus